Porsjonsomeletter med spekepølse
Porsjonsomeletter med Spekepølse
Har du noen ganger rester av spekepølser i kjøleskapet, og vegrer deg for å kaste det? Her i huset skjer det ofte, da er det veldig greit å kunne bruke restene i matretter som både jeg og barna setter pris på. Oppskriften er i tillegg ketovennlig, og også glutenfri.
- 6 egg
- 1 spisspaprika
- 2 sjalottløk
- rester av spekepølser ( her bruker jeg rødvin, bacon og hvitløkspølse)
- 2 ss olivenolje
- Sitronpepper
- revet ost
Slik gjør du det
- Ha egg, melk, ost og sitronpepper i en bolle, visp det sammen
- Finhakk sjalottløken og paprikaen
- Skjær pølsene i biter på ca 0,5cm
- Tilsett løken, paprikaen og pølsebitene til blandingen
- Ha ca 3 ss med røre i hver form
- stek i ovnen i ca 20 min
- server med salat og godt brød
For pølsene brukt i denne oppskriften trykk her
Bon apèttite
- Kine -